Η Αγωνιστική Σχολή γίνεται με το σκάφος ΜΥΤΙΛΑΝΑ GRE1708. Πριν από κάθε αγώνα κάνουμε 1 ώρα θεωρία και 1 έως 2 ώρες προπόνηση (ανάλογα με την ώρα εκκίνησης του αγώνα) ώστε η ομάδα να αποκτήσει γνώσεις και συνοχή και στη συνέχεια συμμετέχουμε στους αγώνες που διοργανώνονται από τοπικούς ναυτικούς ομίλους.

Η συνάντηση της ομάδας γίνεται στη Μαρίνα Θεσσαλονίκης, ξεκινάμε με θεωρία όπου αναλύουμε:

  • Προετοιμασία σκάφους και πληρώματος
  • Τριμάρισμα – ρύθμιση πανιών 
  • Τακτική εκκίνησης
  • Τακτική αγώνα (με βάση τη διαδρομή και τις καιρικές συνθήκες) 
  • Κανονισμοί Αγώνων 

Στη συνέχεια μπαίνουμε στη θάλασσα για προπόνηση και μετά συμμετέχουμε στον αγώνα εκείνης της ημέρας.

Στις  15 Σεπτεμβρίου 2018 ξεκινούν τα μαθήματα της Φθινοπωρινής Αγωνιστικής Σχολής.

Κατεβάστε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα σε PDF:

Πρόγραμμα Αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας – Φθίνοπωρο 2018

Νέα αγωνιστικής ιστιοπλοΐας…..

Το Σάββατο 3/2/2018 η ομάδα του σκάφους ΜΥΤΙΛΑΝΑ βραβεύτηκε, για 2η συνεχή χρονιά, από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία – Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης, για την συνολική επίδοσή της στους αγώνες του 2017!

Η απονομή έγινε στο κτήριο της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων και το κύπελλο στο σκάφος ΜΤΙΛΑΝΑ το απένειμε ο Πρόεδρος της Ε.Α.Θ. πρόεδρος του Ν.Ο.Θ. Άκης Τσαλίκης

…………………………………………………………….

Με 4 νέες πρωτιές τελείωσε η αγωνιστική περίοδος του 2017!

Η Σχολή Ιστιοπλοΐας Μακεδονίας – Θράκης με το σκάφος Mytilana GRE1708, κυβερνήτη το Γιώργο Γιακουλάκη και πλήρωμα μαθητές της σχολής και αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λιμενικού Σώματος – Μαρία Σεφερτζή, Βασίλης Πάμπολλας, Λεωνίδας Καλλόπουλος, Μπάμπης Γαβρανίδης, Σπύρος Δεληδημητρίου, Τάσος Παπάς, Αντώνης Δεληδημητρίου, Κώστας Κεσανλής–  κατέκτησε το κύπελλο χειμώνα του Ν.Ο.Α.Θ. με 4 πρωτιές (δύο πρωτιές overall και δύο πρωτιές στην κατηγορία του) τερματίζοντας μπροστά ακόμα και από καθαρόαιμα αγωνιστικά σκάφη….

Συγχαρητήρια Team Mytilana και του χρόνου με υγεία!!!

…………………………………………………………….

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα ΒΟΤΣΕΙΑ 2017 και το σκάφος Mytilana GRE1708 με πλήρωμα τους: Μπάμπη Γαβρανίδη, Λεωνίδα Καλλόπουλο, Βασίλη Πάμπολλα, Μαρία Σεφερτζή, Σπύρο Δεληδημητρίου, Gul Civelekoglu-Scholey, Τάσο Παπά, Κώστα Κεσανλή, Πέτρο Ρούβα, Κώστα Τούλα, Αντώνη Δεληδημητρίου, κατέκτησε τη 2η θέση overall και 2η θέση στην κατηγορία του!

…………………………………………………………….

Aegean Regatta 2017
Διαδρομή Αστυπάλαια -Νίσυρος η ομάδα Mytilana κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία της και 4η θέση overall!
Συγχαρητήρια team Mytilana – η σωστή προετοιμασία μας από την Άνοιξη έφερε και τα ανάλογα αποτελέσματα!!!

…………………………………………………………….

Ολοκληρώθηκε η ανοιξιάτικη αγωνιστική περίοδος του 2017!!!

Η Σχολή Ιστιοπλοΐας Μακεδονίας – Θράκης με το σκάφος Mytilana, κυβερνήτη το Γιώργο Γιακουλάκη και πλήρωμα μαθητές της σχολής και αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λιμενικού Σώματος – Βασίλης Πάμπολλας, Ιάκωβος Γεωργιάδης, Μαρία Σεφερτζή, Όλγα Κασσώτη, Πέτρος Κλιάπης, Μπάμπης Γαβρανίδης, Εύη Στογιάννη, Τάσος Παπάς, Παντελής Λαζάρου, Λεωνίδας Καλλόπουλος, Παναγιώτης Λεβέντος, Πέτρος Ρούβας, Σωτήρης Κλιάπης, Σπύρος Δεληδημητρίου–  κατέκτησε πολλές πρωτιές και σε αρκετούς αγώνες τερμάτισε μπροστά ακόμα και από καθαρόαιμα αγωνιστικά σκάφη….

Συνολικά κατέκτησε:  Επτά  1ες νίκες, Πέντε 2ες νίκες και Τέσσερις  3ες νίκες

……………………………………………………………..

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος του 2016!!!

Η Σχολή Ιστιοπλοΐας Μακεδονίας – Θράκης με το σκάφος Mytilana, κυβερνήτη το Γιώργο Γιακουλάκη και πλήρωμα μαθητές της σχολής και αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λιμενικού Σώματος – Βασίλης Πάμπολας, Ιπποκράτης Πετρίδης, Λεωνίδας Καλλόπουλος, Εύη Στογιάννη, Μαρία Σεφερτζή, Όλγα Κασσώτη, Ιάκωβος Γεωργιάδης, Σπύρος Δεληδημητρίου, Μπάμπης Γαβρανίδης, Τάσος Παπάς, Πέτρος Ρούβας, Παναγιώτης Λεβέντος, Παντελής Λαζάρου, Απόστολος Φαναριώτης–  κατέκτησε πολλές πρωτιές και σε αρκετούς αγώνες τερμάτισε μπροστά ακόμα και από καθαρόαιμα αγωνιστικά σκάφη….

Συνολικά κατέκτησε: Δώδεκα 1ες νίκες, Εννέα 2ες νίκες και Δύο 3ες νίκες

Ευχόμαστε το 2017 να έχουμε ακόμα περισσότερες πρώτες νίκες και να περάσουμε εξίσου όμορφα ….

……………………………………………..