Η εταιρεία μας ασχολείται με το Yachting και με δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη θάλασσα. Ιδρύθηκε το 1993 από άτομα με πολυετή πείρα και πολύ μεράκι στο χώρο αυτό και έχει να παρουσιάσει ένα πλούσιο και ποιοτικό έργο:

Μία από τις κύριες δραστηριότητες της εταιρείας είναι η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης Μακεδονίας – Θράκης, όπου κάθε χρόνο εκατοντάδες άτομα εξασκούνται στην τέχνη της ιστιοπλοΐας. Στη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών οργανώνουμε τμήματα ταχύρυθμης πρακτικής εξάσκησης  προχωρημένων για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν την πρακτική εξάσκηση ιστιοπλοΐας απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τις διακοπές τους.

Την Άνοιξη κα το Φθινόπωρο οργανώνουμε δίμηνα τμήματα αγωνιστικής ιστιοπλοΐας. Το πρόγραμμα αγωνιστικής ιστιοπλοΐας απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που έχουν ήδη τελειώσει μία σχολή ιστιοπλοΐας και επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις αγωνιστικής ιστιοπλοΐας και να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία των αγώνων ανοικτής θαλάσσης.

Το καλοκαίρι οργανώνουμε ομάδες αγωνιστικής ιστιοπλοΐας όπου συμμετέχουμε σε διεθνείς ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις ανοικτής θαλάσσης –Κύπελλο Βορείου Αιγαίου, Aegean Regatta κ.α.

Ιδρυτής και εκπαιδευτής της Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Μακεδονίας – Θράκης είναι ο Γιώργος Γιακουλάκης, ο οποίος ασχολείται με το άθλημα της ιστιοπλοΐας από την ηλικία των δέκα ετών, πανελληνιονίκης επί σειρά ετών με σκάφη 420 και 470, με πολλές Ευρωπαϊκές νίκες και 6ος παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία 420. Έχει λάβει μέρος σε πολλούς διεθνείς αγώνες Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης με πολλές σημαντικές νίκες και διακρίσεις.

Από το 1981 είναι προπονητής και εκπαιδευτής ιστιοπλοΐας για σκάφη τριγώνου ολυμπιακών κατηγοριών και ανοικτής θαλάσσης, έχοντας εκπαιδεύσει στην ιστιοπλοΐα πάνω από 8.500 μαθητές, ενώ από το 2008 είναι προπονητής της Ιστιοπλοϊκής Ομάδας του Λιμενικού Σώματος.

Η διοργάνωση ιστιοπλοϊκών εκδρομών είναι άλλος ένας τομέας στον οποίο η εταιρεία μας έχει μεγάλη παράδοση. Κάθε χρόνο οργανώνουμε ταξίδια στο Αιγαίο Πέλαγος, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε εκατοντάδες ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό να γνωρίσουν πανέμορφα μέρη, γραφικά χωριουδάκια και ερημικές παραλίες με καταγάλανα νερά, που μόνο με ιστιοπλοϊκό σκάφος μπορεί κανείς να επισκεφθεί.

Η βασική αρχή της εταιρείας μας είναι η διατήρηση της προσωπικής σχέσης με τον πελάτη και η συνεχής προσπάθεια από μέρους μας ώστε όλοι όσοι έρχονται σε εμάς να μένουν με τις καλύτερες αναμνήσεις και εντυπώσεις. Αν λοιπόν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε μία θαλασσινή εμπειρία που θα ξεπεράσει όλες σας τις προσδοκίες, απλά επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε από κοινού το πρόγραμμα που σας ταιριάζει καλύτερα και δώστε μας έτσι την ευκαιρία να σας αποδείξουμε ότι δεν είστε για εμάς ένας απλός πελάτης αλλά κάτι σημαντικότερο.